Home Sherbime ProdukteCivileIndustrialeNdriçimRade Koncar Kontakt

  Produkte Civile
Produkte Civile, Celsa - Priza - Automate - Kuti shperndarese - Ciofone - Videofone

Elektrik Universal ofron per tregtim materiale te ndryshme civile me cilesi te larte.Keto materiale jane te teknologjive Italiane Franceze Gjermane.

 

  Produkte Industriale
Produkte Industriale, Percjellesa Ajrore Alumini, Bakri - Panele Elektrike - Kontaktore - Rele - Transformatore - Tela - Kabllo

Kontaktore,rele dhe elemente te automatikes, percjellesa, panele elektrike, pompa uji.

  Produkte Ndriçimi
Produkte Ndricimi, Ndricues per objekte industriale - Ndricues Dekorative - Prozhektore - Ndricues Rrugore

Prozhektore per sheshe dhe ndriçues rrugore.

 

English