Home Sherbime ProdukteCivileIndustrialeNdriçimRade KoncarKontakt

  Produkte Civile.

Elektrik Universal ofron per tregtim materiale te ndryshme civile me cilesi te larte.Keto materiale jane te teknologjive Italiane Franceze Gjermane.

1)Çelsa, Priza te sistemit italian.

 

2)Automate, Kuti Automatesh dhe pajisjet per montimin e tyre.

 

Kuti shperndarese dhe Kontatoresh

3)Kuti shperndarese te te gjitha tipeve dhe Kuti kontatoresh monofaze dhe 3 fazore.

4)Citofone dhe Videofone.

 

 

 

 

English